Кроссовки Asics Gel-Quantum

1022A098-003
В наличии (но малое количество)
3 490 грн.
Без НДС

Описание

100% ОРИГІНАЛ, нові кросівки Asics. Ця модель була в перших рядах кількох рейтингів найзручнішого взуття.

Додайте пружності вашій кроку в жіночих бігових кросівках ASICS GEL-Quantum 180 4. Розроблені, щоб допомогти вам досягти ще більшого комфорту, ASICS GEL-Quantum 180 4 мають розширену амортизацію GEL, щоб забезпечити вам комфорт і пружність під час кроку. Вони ідеально підходять для повсякденних фізичних навантажень, для тренажерного залу і для простої прогулянки по місту.

Стильне взуття найвищої якості з легкістю перевезе вас куди завгодно. Проміжна підошва з піною SpEVA забезпечує ідеальний відскок, а устілка OrthoLite дарує вам відчуття комфорту, еластичності та відмінного відведення вологи.

Підошва з міцної гуми гарантує ідеальне зчеплення з будь-якою поверхнею. Сітка у верху забезпечує вільне дихання стопи незалежно від погодних умов за вікном.

Універсальність з точки зору стилю, а також використовувані технології преміум-класу дають вам можливість максимально використати їх властивості, незалежно від того, що ви хочете зробити. Ідеально підходить для тих, хто веде здоровий і активний спосіб життя

Технології, які використовуються у взутті:

- Система амортизації ASICS GEL 180 градусів

- Проміжна підошва з піною SpEVA

- М'яка устілка OthoLite

- Міцна гумова підошва

Подробнее о товаре

Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.