Кроссовки Asics Solution Speed FF 2 2023

1041A391-960
В наличии (но малое количество)
5 000 грн.
Без НДС

Характеристики Asics Solution Speed ​​FF 2 1041A391-960

  • Верх із сітки та ТПУ
  • Структура DYNAWRAP має верхні вставки, що охоплюють стопу.
  • Передня та задня підошви відокремлені один від одного, що підвищує гнучкість і сприяє більш швидкому руху.
  • Технологія PGuard на носінні та середній частині, що забезпечує захист
  • М'який комір і язичок
  • Посилена п'ята із вставкою із термопластику для більшої стійкості.
  • Знімна устілка
  • Підошва, що не залишає слідів

FlyteFoam

Технологія FlyteFoam, створена з армованих волокон, гарантує постійну легкість та амортизацію. Матеріал проміжної підошви Court Specific FlyteFoam приблизно на 35% легший за стандартний матеріал проміжної підошви і на 10% міцніший у порівнянні з матеріалом проміжної підошви FlyteFoam для кросівок.

TWISTRUSS

Технологія TWISTRUSS була розроблена, щоб дати гравцям швидше зміну напряму без втрати швидкості. Канавки ексклюзивної фермової конструкції покращують внутрішнє кручення, зберігаючи при цьому легку вагу.

ASICSGRIP

Технологія ASICSGRIP у підошві забезпечує чудове зчеплення при вертикальних рухах та зменшує прослизання на старті, забезпечуючи максимальну безпеку для гравців.

Гель для передньої частини стопи

Asics Gel – це система амортизації, в якій використовується силікон для задоволення потреб професійних спортсменів та аматорів. Гель для передньої частини стопи зменшує навантаження під час поштовху, підвищуючи продуктивність і різко знижуючи ризик отримання травми.

Гель для задньої частини стопи

Asics Gel – це система амортизації, в якій використовується силікон, що задовольняє потреби професійних спортсменів та аматорів. Гель для задньої частини стопи забезпечує всеспрямовану амортизацію, поглинає шкідливі удари та допомагає стабілізуватися при ударі об п'яту.

Описание

Чоловічі тенісні кросівки Asics Solution Speed ​​FF 2 1041A391-960  відрізняються винятковою чуйністю, супер зручністю та легкістю. Підошва підходить для гри на будь-яких поверхнях.

Подробнее о товаре

Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.