• Цена снижена

Кросівки тенісні Asics Resolution 9 Clay 2023

1041A375-400
В наличии (но малое количество)
5 490 грн. 6 300 грн. -810 грн.
Без НДС
Верх з переробленого поліестеру з новою структурою Dynawrap 2.0 менш щільною, ніж попередня модель, але більш еластичною і приємною, що гарантує постійний комфорт.
Покращений Dynawall, нижчий, подовжений та розширений також в області п'яти, що забезпечує більшу динаміку без шкоди для бічної стійкості при швидких рухах.
Задня частина передньої частини стопи виготовлена із Dynafit, сітки, яка поєднує в собі більш міцні та еластичні волокна, які ідеально адаптуються до стопи при кожному русі.
Підошва Ahar з технологією Dynagroove, системою гнучких канавок з каналом, що перетинає взуття від п'яти до передньої частини стопи, для підтримки природного руху тіла та більшої плавності.
М'яка мова інтегрована в структуру
Система шнурівки зі змішаними люверсами та плоскими шнурками.
М'який комір і анатомічні підшипники забезпечують більший комфорт гомілковостопному суглобу.
Більш стійкі бічні вставки, які дозволяють стопі залишатися на місці всередині взуття.
Знімна устілка Ortholite
Гель для задньої частини стопи
Asics Gel – це система амортизації, в якій використовується силікон, що задовольняє потреби професійних спортсменів та аматорів. Гель для задньої частини стопи забезпечує всеспрямовану амортизацію, поглинає шкідливі удари та допомагає стабілізуватися при ударі об п'яту.
Гель для передньої частини стопи
Asics Gel – це система амортизації, в якій використовується силікон для задоволення потреб професійних спортсменів та аматорів. Гель для передньої частини стопи зменшує навантаження під час поштовху, підвищуючи продуктивність і різко знижуючи ризик отримання травми.
Ahar+
Легка та тонка версія, але дуже міцна, з гумою AHAR, розташованою в зонах з найбільшим впливом, щоб зменшити надмірне зношування.
FlyteFoam
Технологія FlyteFoam, створена з армованих волокон, гарантує постійну легкість та амортизацію. Матеріал проміжної підошви Court Specific FlyteFoam приблизно на 35% легший за стандартний матеріал проміжної підошви і на 10% міцніший у порівнянні з матеріалом проміжної підошви FlyteFoam для кросівок.

Описание

М'які, стійкі та зручні чоловічі тенісні кросівки Asics Gel-Resolution 9 Clay 2023 дозволяють гравцям будь-якого рівня насолоджуватися максимальним зчепленням з кортом, що ідеально підходить для базової гри. Підошва підходить для ґрунтових кортів.

Подробнее о товаре

Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.