Тенісна ракетка Babolat EVO DRIVE LITE W UNSTR 101454/153

101454/153
В наличии (но малое количество)
3 960 грн.
Без НДС
СКЛАД:Графіт
ВАГА РАКЕТКИ:255 грамів
РІВЕНЬ:Просунутий

Описание

Тенісна ракетка Babolat EVO DRIVE LITE W UNSTR - жіноча версія більш легкої ракетки, що ідеально підходить для юніорів, які переходять на свою першу дорослу раму, чи для дорослих тенісистів, яким потрібно більше маневреності та комфорту.

Компанія Babolat створила абсолютно нову лінію ракеток EVO для тих тенісистів, які отримають задоволення від унікальних фізичних навантажень і можливостей для самовдосконалення, які дає теніс. Створена для гри та комфорту, лінія EVO дозволяє тенісистам досягти свого повного потенціалу, не припиняючи висловлювати свою любов до гри.

Переваги ракеток цієї лінії: потужність без зусиль для тенісистів, які шукають додаткову потужність і м'якіші відчуття при кожному ударі; збільшена зона удару та легко отримувана потужність завдяки повністю переглянутому струнному ложу 16х17; покращене поглинання сили удару та вібрацій для підвищеного комфорту і м'якіших відчуттів при кожному ударі; універсальні рами зі збільшеною зоною удару, ідеальні для найрізноманітніших тенісистів.

Версія без струн.

Подробнее о товаре

Год
2021
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.