• Цена снижена

Тенісна ракетка Babolat PURE AERO TEAM UNSTR NC 101488/370

101488/370
В наличии (но малое количество)
7 990 грн. 10 100 грн. -2 110 грн.
Без НДС

ХАРАКТЕРИСТИКИ

НАЯВНІСТЬ СТРУН:Немає ЛІНІЯ:PURE AERO
СКЛАД:Графіт ВАГА РАКЕТКИ:285 грамів
ДОВЖИНА РАКЕТКИ:685 mm/27 in. БАЛАНС:320 mm
РОЗМІР ГОЛОВИ:645 cm2 / 100 sq. in. ФЛЕКСИБІЛЬНІСТЬ:71 ra
СТРУННА ФОРМУЛА:16x19 МОДЕЛЬ:PURE AERO TEAM UNSTR NC
РІВЕНЬ:Професіонал РІК:2023

ТЕХНОЛОГІЇ

AEROMODULAR3:ТЕХНОЛОГІЯ АЕРОМОДУЛЮВАННЯ AEROMODULAR3. АЕРОДИНАМІЧНА РАМА з інтегрованими спрямовуючими для струн та оптимізованим дизайном підвищує швидкість голови ракетки та генерує більше кручення. FSI SPIN:ТЕХНОЛОГІЯ ВЗАЄМОДІЇ РАМИ І СТРУНИ ДЛЯ КРУЧЕННЯ (FRAME STRING INTERACTION SPIN). Більш відкрите струнне ложе зі зміненою зоною удару і новими подовженими напрямниками для струн на 6 і 12 годин дозволяють струнам більше рухатися, таким чином створюючи максимальне кручення.
NF2-TECH:Гнучкі вставки в стратегічних місцях рами створюють оптимальне поглинання сили удару та якість звуку для неймовірного досвіду тенісиста. SWX PURE FEEL:Нова технологія, яка характеризується додатковою оболонкою технології “SMAC”. Ця ультра-сучасна система фільтрації вібрацій, інтегрована в конструкцію шарів, забезпечує неперевершені відчуття під час удару по м'ячу й унікальний звук під час кожного удару.

Описание

Велич лінійки Pure Aero від Babolat триває: Babolat Pure Aero Team 101488/370 2023 року тут для абсолютно нового покоління гравців у турі та поза ним.

Babolat додає лляні вставки NF²-Tech у стратегічно важливих місцях на позначках «3 години», «9 годин» та положеннях ручок для оптимального поглинання ударів на цій потужній рамі. Ці натуральні лляні волокна ретельно інтегровані в раму, щоб створити максимальне відчуття та відчуття. Додатковий бонус: додаткова якість звуку для цієї приємної поп-музики та виняткові враження від гри.

Pure Aero 2022 року також має всі відмінні риси своїх попередників, у тому числі технологією SWX Pure Feel SMACWRAP, розробленою французькою аерокосмічною компанією SMAC; аеродинамічна рама, що збільшує обертання та оптимізує швидкість головки ракетки; малюнок із відкритою струною для додаткового зчеплення з м'ячем; та Carbonplystabilizer power від Chomarat.

Підтриманий Рафою та гравцями нового покоління Феліксом Оже-Аліасімом, Карлосом Алькарасом, Хольгером Руне та Лейлою Фернандес, Pure Aero 2023 домінує у грі.

Pure Aero Team легше і маневреніше стандартного Pure Aero, що робить його ідеальним варіантом для гравців середнього та просунутого рівня, яким потрібне обертання та додаткова легкість на корті.

Babolat додає ще один розділ у команду Pure Aero! Ця ракетка Babolat є більш легкою і швидкою версією стандартної ракетки Pure Aero. Ця ключка з натягом в 10,6 унцій і малою вантажопідйомністю з дивовижною легкістю проходить через контакт, що робить її ідеальною для гравців середнього рівня, що ростуть, бажаючих грати в агресивний теніс. У 2022 році Babolat оновлює відчуття за допомогою технології NF², яка включає лляні вставки в рукоятці для м'якшого відчуття при ударі. Комфорт ще більше посилюється завдяки технології SWX Pure Feel у положенні 3/9 годин у головці ракетки. Ця ракетка також використовує технологію FSI Spin., яка має ширшу відстань між хрестовинами для більш щільного захоплення м'яча. З самого початку команда Pure Aero Team видається вибуховою та точною. Хоча їй не вистачає стабільності стандартної ракетки Pure Aero, груба швидкість цієї ракетки дозволяє легко робити удари. Зрештою, це оновлення команди Pure Aero Team відповідає всім вимогам. М'якше відчуття - приємний бонус. Гравці середнього рівня, які хочуть грати в агресивний теніс, мають розпочати тут.

Подробнее о товаре

Год
2023
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.