• Цена снижена

Ракетка для сквошу TECNIFIBRE SLASH 125

Tecnifibre
В наличии (но малое количество)
5 990 грн. 7 960 грн. -1 970 грн.
Без НДС
Характеристики

Ракетка для сквошу: SLASH 125
Вага g: 125g
Розмір ободу in² : 485см² / 75in²
Баланс mm: 362mm
Струнна формула: 14х18
Довжина cm: 68,5 см
Матеріал: графіт

Описание

Створена для нової зірки сквошу Мостафи Асала, серія SLASH порушує коди традиційних ракеток завдяки ергономіці «відкритого серця» з новою конструкцією, що збільшує потужність і винятковим виглядом.

Усі ракетки в асортименті оснащені X-TOP revolution. Без бампера, 100% продуктивність, абсолютно нова конструкція головки ракетки, де бампер замінено комбінацією активних волокон для максимального опору, швидкості та зручності гри. Пластиковий бампер замінений сумішшю арамідних волокон, найбільш ударостійкого матеріалу, і обробкою PTFE, що забезпечує слизькість, щоб захистити раму від стирання землі або стін. Без бампера ракетка стає набагато гладкішою та краще проникає в повітря для досягнення максимальної швидкості та потужності. Оскільки пластик замінюється матеріалом, ракетка містить більше волокон для кращої чутливості та менше вібрації для більшого комфорту.
Створена для атакуючих гравців, які шукають виграшних ударів, ракетка для сквошу SLASH 125 представляє неперевершену швидкість і потужність.

Дуже легкий, вага рами 125 г, це найкраща маневреність для максимальної швидкості та потужності.
Для подальшої оптимізації потужності ракетка побудована за ТЕХНОЛОГІЄЮ YOKE POWER: більший і довший розмір головки 485 см² для підвищення еластичності струн, вужчий відкритий сердечник із зовнішніми підсиленнями для більшої жорсткості та більший стрижень розміром 390 мм² для максимальної потужності.
Попередньо нанизані зелені 305, еталон на ринку сквошу, і найеластичніша струна Tecnifibre для найкращого компромісу потужності та комфорту.

Така інновація обов’язково потребує виняткового дизайну. Чиста біла основа та X-TOP світло-сірого кольору для чистої елегантності. З точки зору кольору, сильний вибір із флуоресцентним зеленим у графічній рамці. Логотип TF був «порізаний» Мостафою, щоб вписатися в написи Tecnifibre і раму ракетки.

Квінтесенція елегантності та сучасності.

Подробнее о товаре

Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.