• Цена снижена

Чохол для тенісних ракеток Babolat RH X12 PURE DRIVE (12 ракеток) 751207/136

751207/136
В наличии (но малое количество)
4 890 грн. 5 860 грн. -970 грн.
Без НДС

Чохол для тенісних ракеток Babolat RH X12 PURE DRIVE - це максимальна сумка, яку може придбати тенісист і яка вміщує до 12 ракеток. В ній використовуються останні технології та вона була створена для найкращих тенісистів світу.

ТЕРМОІЗОЛЬОВАНЕ ВІДДІЛЕННЯ зроблене з нової екстраміцної, легкої, перероблюваної ізоляційної тканини без використання барвників. Прозора, водостійка та легка в догляді КИШЕНЯ ДЛЯ ВЗУТТЯ дозволяє одним поглядом перевірити взуття без необхідності відкривати блискавку та зазирати всередину кишені. ЗМІНА ФОРМИ - трюк, який дозволяє з легкістю змінювати форму і розмір чохла, роблячи його неймовірно універсальним. БЕЗБАРВНА ПІДКЛАДКА зроблена на 100% з переробленого ПЕТ і вільна від барвників, а це означає, що ми більше не марнуємо воду на фарбування підкладки. СОБАЧКА З ЗАМКОМ гарантує хазяїну сумки, що блискавка залишиться в потрібному йому положенні. Система ЗНІМНИХ ЕРГОНОМІЧНИХ НАПЛІЧНИХ ЛЯМОК дозволяє відстібнути лямки під час подорожей, щоб чохол не пошкодили під час транспортування в багажі. Цей чохол можна УПАКУВАТИ в меншу сумку, що дозволяє зекономити місце в магазині чи вдома.

Лінія сумок, що поєднується з ракетками Pure Drive, що втілюють в собі вибухову потужність. Окрім дорослих і дитячих ракеток, в лінію Pure Drive входить в себе повна пропозиція екіпірування, включаючи сумки, струни, одяг, взуття й аксесуари.

Описание

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РОЗМІР СУМКИ:75 x 48 x 32 см МІСТКІСТЬ:73 л
ЛІНІЯ:PURE DRIVE СКЛАД:40%повторно використаний поліестер, 30% поліестер virgin, 20% ПЕ, 5% ТПЕ, 5% ЕВА
КОЛІР:синій КІЛЬКІСТЬ В УПАКОВЦІ:12 ракеток
МОДЕЛЬ:RH X12 PURE DRIVE

Подробнее о товаре

Новый товар
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.