• Цена снижена

Чохол для тенісних ракеток Babolat RH X6 PURE AERO RAFA (6 ракеток) 751216/363

751216/363
В наличии (но малое количество)
4 290 грн. 5 560 грн. -1 270 грн.
Без НДС

Ідеальний і неймовірно елегантний чохол RH X6 PURE AERO RAFA в кольорах нової ракетки PURE AERO RAFA. Вразьте всіх навкруг своєю появою на корті. Завдяки своїм дизайну і практичним функціям чохли родини PURE швидко стали еталоном. Ми постійно покращуємо наші сумки, щоб вони ставали зручнішими, просторішими та практичнішими і щоб забезпечити підвищений захист для ваших ракеток.

Новий чохол RH Х6 PURE AERO RAFA був створений для досвідчених гравців, яким потрібна найкраща сумка для транспортування і захисту всього їхнього екіпірування на корті. Ваше екіпірування буде правильно складене, що дозволить вам повністю сконцентруватися на матчі. В цьому повністю термоізольованому чохлі є два основних відділення, нове прозоре відділення для взуття і бічні кишені для аксесуарів. Ідеально, щоб знайти будь-яку річ, кинувши лише один погляд! І оскільки ми хочемо пропонувати вам лише найкраще, цей чохол характеризується водовідштовхуючим зовнішнім матеріалом, який гарантує захист і легкий догляд. Всередині вашого чохла використовується наш новий чудовий термоізоляційний матеріал, який дозволить вам організувати вміст сумки найкращим способом, щоб знайти потрібне було ще легше, а також наша нова безбарвна підкладка, зроблена з переробленого ПЕТ - адже відмова від фарбування підкладки допомагає берегти нашу планету.

Описание

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РОЗМІР СУМКИ:75 х 32 х 32 см МІСТКІСТЬ:42 л
ЛІНІЯ:RAFA СКЛАД:35% поліетилен, 30% поліуретан, 20% перероблений поліестер, 5% ТПЕ, 5% ЕВА, 5% поліестер virgin
КІЛЬКІСТЬ В УПАКОВЦІ:6 ракеток МОДЕЛЬ:RH X6 PURE AERO RAFA

ТЕХНОЛОГІЇ

CLEAR VIEW SHOE COMPARTMENT:Прозоре, водостійке та легке у догляді ВІДДІЛЕННЯ ДЛЯ ВЗУТТЯ дозволяє одним поглядом перевірити взуття без необхідності відкривати блискавку та заглядати всереди відділення. COLOR FREE LINING:НЕФАРБОВАНА ПІДКЛАДКА - наша нова безбарвна підкладка зроблена з переробленого ПЕТ, адже відмова від фарбування підкладки допомагає зберігати нашу планету. Ми більше не витрачаємо марно воду на фарбування підкладки.
DURABLE INSULATED COMPARTMENT:МІЦНЕ ТЕРМОІЗОЛЯЦІЙНЕ ВІДДІЛЕННЯ зроблено з нової екстраміцної, легкої, перероблюваної ізоляційної тканини без використання фарбників і надійно зберігає ваші ракетки. LOCK ZIP PULLER:СОБАЧКА З ЗАМКОМ гарантує хазяїну сумки, що блискавка залишиться в потрібному йому положенні.
REMOVABLE SHOULDER STRAPS:Система ЗНІМНИХ ЕРГОНОМІЧНИХ НАПЛІЧНИХ ЛЯМОК дозволяє носити як рюкзак або наплічну сумку, а також їх можна повністю від'єднати під час подорожей, щоб сумку не пошкодили під час транспортування в багажі. 

Подробнее о товаре

Новый товар
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.