• Цена снижена

Спортивний рюкзак Babolat BACKPACK 3+3 EVO 753090/211

753090/211
В наличии (но малое количество)
1 990 грн. 3 960 грн. -1 970 грн.
Без НДС

Спортивний рюкзак Babolat BACKPACK 3+3 EVO - ідеальний рюкзак, створений для допомоги тенісистам в організації екіпірування. Він супер-інтуїтивний і дружній до користувача в якості повсякденного чи турнірного рюкзаку.

Переднє ТЕРМОІЗОЛЬОВАНЕ ВІДДІЛЕННЯ подовжене та вміщує до 6 ракеток, воно створене з нової екстраміцної, легкої, перероблюваної ізоляційної тканини без використання барвників. ЗМІНА ФОРМИ - трюк, який дозволяє з легкістю змінювати форму та розмір рюкзаку, роблячи його неймовірно універсальним. БЕЗБАРВНА ПІДКЛАДКА зроблена на 100% з переробленого ПЕТ та вільна без барвників, а це означає, щоб ми більше не витрачаємо марно воду на фарбування підкладки. СОБАЧКА З ЗАМКОМ гарантує хізяїну сумки, що блискавка залишиться в потрібному йому положенні. Цей рюкзак можна УПАКУВАТИ в меншу сумку, що дозволяє зекономити місце в магазині чи вдома.

Рюкзак входить до лінії EVO, створеної для гри та комфорту, для розкриття власного потенціалу та вираження своєї любові до тенісу. Компанія Babolat створила абсолютно нову лінію EVO для тих тенісистів, які отримують задоволення від унікальних фізичних навантажень та можливостей для самоудосконалення, які дає теніс.

Описание

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РОЗМІР СУМКИ:31 х 51 х 26 см МІСТКІСТЬ:41 л
ЛІНІЯ:EVO СКЛАД:61% повторно використаний поліестер, 39% поліестер virgin
КОЛІР: МОДЕЛЬ:BACKPACK 3+3 EVO

Подробнее о товаре

Новый товар
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.