Тенісна ракетка Babolat PURE AERO TEAM NC 102488/370

102488/370
В наличии (но малое количество)
8 760 грн.
Без НДС
СКЛАД:Графіт
ВАГА РАКЕТКИ:285 грамів
РІВЕНЬ:Професіонал

Описание

Завжди намагаєтесь використовувати спін, щоб домінувати в грі та змісити оппонента носитися всім кортом? Підхід нової лінії Pure Aero повністю сфокусований на вас!

Компанія Babolat створила тенісну ракетку PURE AERO TEAM NC - спін-машину восьмого покоління - після нескінченного перегляду матчівй різних спортсменів, що прагнуть максимально використовувати спін. Незалежно від вашої фізичної форми чи стилю гри, ви виявите, що ця лінія проявить весь спін, що прихований всередині вас!

Будьте як Рафаель Надаль, Лейла Фернандез, Фелікс Оже-Альяссім і Карлос Алькараз і вразьте корти своєю Pure Aero! Любите грати з задньої частини корту та хочете наносити довгі удари з увагою на спін і напрямок? Тоді тенісна ракетка PURE AERO TEAM NC - саме те, що вам потрібне.

СПІН. Фокусуєтесь на напрямку, щоб зробити вашу гру надійнішою і змушувати вашого опонента носитися всім кортом? Ця тенісна ракетка була створена, щоб максимізувати обертання м'яча й відкривати неймовірні кути.

ПОТУЖНІСТЬ. Перехитріть свого опонента природньою потужністю цієї нової Pure Aero, що дозволить вам наносити довші удари без додаткових зусиль.

ЧИСТІ ВІДЧУТТЯ допоможуть вам урізноманітнити ваші удари та легко діставати у всі області корту, зберігаючи повний контроль над вашою грою.

Версія зі струнами.

Подробнее о товаре

Год
2023
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.