• Цена снижена

Тенісна ракетка Babolat PURE AERO UNSTR NC 101479/370

101479/370
В наличии (но малое количество)
8 890 грн. 10 400 грн. -1 510 грн.
Без НДС

ХАРАКТЕРИСТИКИ

НАЯВНІСТЬ СТРУН:Немає ЛІНІЯ:PURE AERO
СКЛАД:Графіт ВАГА РАКЕТКИ:300 грамів
ДОВЖИНА РАКЕТКИ:685 mm/27 in. БАЛАНС:320 mm
РОЗМІР ГОЛОВИ:645 cm2 / 100 sq. in. ФЛЕКСИБІЛЬНІСТЬ:69 ra
СТРУННА ФОРМУЛА:16x19 МОДЕЛЬ:PURE AERO UNSTR NC
РІВЕНЬ:Професіонал РІК:2023

ТЕХНОЛОГІЇ

AEROMODULAR3:ТЕХНОЛОГІЯ АЕРОМОДУЛЮВАННЯ AEROMODULAR3. АЕРОДИНАМІЧНА РАМА з інтегрованими спрямовуючими для струн та оптимізованим дизайном підвищує швидкість голови ракетки та генерує більше кручення. FSI SPIN:ТЕХНОЛОГІЯ ВЗАЄМОДІЇ РАМИ І СТРУНИ ДЛЯ КРУЧЕННЯ (FRAME STRING INTERACTION SPIN). Більш відкрите струнне ложе зі зміненою зоною удару і новими подовженими напрямниками для струн на 6 і 12 годин дозволяють струнам більше рухатися, таким чином створюючи максимальне кручення.
NF2-TECH:Гнучкі вставки в стратегічних місцях рами створюють оптимальне поглинання сили удару та якість звуку для неймовірного досвіду тенісиста. SWX PURE FEEL:Нова технологія, яка характеризується додатковою оболонкою технології “SMAC”. Ця ультра-сучасна система фільтрації вібрацій, інтегрована в конструкцію шарів, забезпечує неперевершені відчуття під час удару по м'ячу й унікальний звук під час кожного удару.

Описание

Завжди намагаєтесь використовувати спін, щоб домінувати в грі та змісити оппонента носитися всім кортом? Підхід нової лінії Pure Aero повністю сфокусований на вас!

Компанія Babolat створила тенісну ракетку PURE AERO UNSTR NC - спін-машину восьмого покоління - після нескінченного перегляду матчівй різних спортсменів, що прагнуть максимально використовувати спін. Незалежно від вашої фізичної форми чи стилю гри, ви виявите, що ця лінія проявить весь спін, що прихований всередині вас!

Будьте як Рафаель Надаль, Лейла Фернандез, Фелікс Оже-Альяссім і Карлос Алькараз і вразьте корти своєю Pure Aero! Ви відомі за потужні удари? Хочете домінувати на корті, точно контролюючи, куди полетить м'яч? Тоді обирайте PURE AERO UNSTR NC! 

СПІН. Ви агрессивний гравець, що хоче домінувати за допомогою потужності та спіну? Ця нова ракетка Pure Aero має більш щільне струнне ложе, щоб ви могли наносити удари з додатковим спіном і точно контролювати, куди полетить м'яч.

ВІДЧУТТЯ. Із-за агресивного стилю вам потрібно направляти м'яч точно туди, куди ви хочете. Додаткові лляні волокна в рамі дають більше відчуттів та чистіший вплив, що робить вашу гру ефективнішою.

ПОТУЖНІСТЬ. Ця нова ракетка Pure Aero стане продовженням вашої руки, направляючу вашу природню потужність для домінування над оппонентом.

Версія без струн.

Подробнее о товаре

Год
2023
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.