Тенісна ракетка Babolat PURE AERO LITE RAFA UNSTR NC 101468/352

101468/352
В наличии (но малое количество)
6 760 грн.
Без НДС
СКЛАД:Графіт
ВАГА РАКЕТКИ:270 грамів
РІВЕНЬ:Професіонал

Описание

Тенісна ракетка PURE AERO LITE RAFA UNSTR NC входить до нової колекції ракеток в кольорах RAFA, яка створює неймовірний спін зі ще більшими стабільністю і точністю. Змагальність, стійкість, сталевий розум... ви прямо як Рафа! Час кинути виклик найкрутішим суперникам з цією ракеткою Pure Aero з іменем і кольорами, які домінують у грі.

Легка, маневрена та гарна для кручення, ракетка Pure Aero RAFA Lite - ідеальний варіант для тенісистів-юніорів в якості першої дорослої ракетки чи для дорослих, яким потрібна легка у використанні ракетка.

КРУЧЕННЯ. Відкиньте межі корту та виснажте свого суперника. Незалежно від того, чи ви є професіоналом спіну чи просто тенісистом з агресивним стилем гри, ця ракетка була створена з однією метою: посилити ваш спін. З цією ракеткою ви відкриєте нові неймовірні кути і зведете свого суперника з розуму, відправляючи його у всі чотири сторони корту.

ПОТУЖНІСТЬ. потірбна потужність, щоб посилити вашу атакуючу гру? З першого дня ми створили ракетку, зроблену для підтримки вашого ритму та спіну. Ми переробили останнє покоління ракеток Pure Aero для об'єднання потужності та спіну, щоб ви використали кожну можливість для переможних ударів.

ВІДЧУТТЯ. Щоб домінувати у грі, вам потрібно відчувати удари. Ці додаткові відчуття - частина ключових покращень нової ракетки Pure Aero. Тепер ви можете повністю контролювати траєкторію ваших ударів і додати різноманіття вашій грі.

Подробнее о товаре

Год
2022
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.