• Цена снижена

Тенісна ракетка Babolat PURE AERO TEAM RAFA UNSTR NC 101464/352

101464/352
В наличии (но малое количество)
7 290 грн. 9 400 грн. -2 110 грн.
Без НДС

ХАРАКТЕРИСТИКИ

НАЯВНІСТЬ СТРУН:Немає ЛІНІЯ:RAFA
СКЛАД:Графіт ВАГА РАКЕТКИ:285 грамів
ДОВЖИНА РАКЕТКИ:685 mm/27 in. БАЛАНС:320 mm
РОЗМІР ГОЛОВИ:645 cm2 / 100 sq. in. ФЛЕКСИБІЛЬНІСТЬ:71 ra
СТРУННА ФОРМУЛА:16x19 МОДЕЛЬ:PURE AERO TEAM RAFA UNSTR NC
РІВЕНЬ:Професіонал РІК:2022

ТЕХНОЛОГІЇ

AEROMODULAR3:ТЕХНОЛОГІЯ АЕРОМОДУЛЮВАННЯ AEROMODULAR3. АЕРОДИНАМІЧНА РАМА з інтегрованими спрямовуючими для струн та оптимізованим дизайном підвищує швидкість голови ракетки та генерує більше кручення. CARBON PLY STABILIZER:У співпраці з компанією Chomarat. Нове поколінне вуглецевих волокон найвищої якості для підвищених контролю та стабільності під час кожного удару.
CORTEX PURE FEEL:ЧИСТІ ВІДЧУТТЯ. Покращене віброгасіння завдяки новому матеріалу, інтегрованому в графіт ракетки, який забезпечує неймовірний звук та більш безпосередні відчуття під час гри. FSI SPIN:ТЕХНОЛОГІЯ ВЗАЄМОДІЇ РАМИ І СТРУНИ ДЛЯ КРУЧЕННЯ (FRAME STRING INTERACTION SPIN). Більш відкрите струнне ложе зі зміненою зоною удару і новими подовженими напрямниками для струн на 6 і 12 годин дозволяють струнам більше рухатися, таким чином створюючи максимальне кручення.

Описание

Тенісна ракетка PURE AERO TEAM RAFA UNSTR NC входить до нової колекції ракеток в кольорах RAFA, яка створює неймовірний спін зі ще більшими стабільністю і точністю. Змагальність, стійкість, сталевий розум... ви прямо як Рафа! Час кинути виклик найкрутішим суперникам з цією ракеткою Pure Aero з іменем і кольорами, які домінують в грі.

Pure Aero RAFA Team дає кручення і потужність, а також трохи більше маневреності.

КРУЧЕНИЕ. Відкиньте межі корту та знесильте свого суперника. Незалежно від того, чи є ви професіоналом спіну чи просто тенісистом з агресивним стилем гри, ця ракетка була створена з однією метою: посилити ваш спін. З цією ракеткою ви відкриєте нові неймовірні кути і зведете свого суперника з розуму, відправляючи його у всі чотири сторони корту.

ПОТУЖНІСТЬ. потрібна потужність, щоб посилити вашу атакуючу гру? З першого дня ми створили ракетку, зроблену для підтримки вашого ритму і спіну. Ми переробили останнє покоління ракеток Pure Aero для об'єднання потужності та спіну, щоб ви використали кожну можливість для переможних ударів.

ВІДЧУТТЯ. Щоб домінувати в грі, вам потрібно відчувати удари. ці додаткові відчуття - частина ключових покращень нової ракетки Pure Aero. Тепер ви можете повністю контролювати траєкторію ваших ударів і додати різноманітності вашій грі.

Подробнее о товаре

Год
2022
Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.