• Цена снижена

Ракетка для сквошу Karakal S Pro Elite 2.0

Karakal
KS22002
В наличии (но малое количество)
5 950 грн. 6 400 грн. -450 грн.
Без НДС
Вага рами – 125 г
Баланс – 345мм
Графіт швидкого волокна Nexgen
Привідний вал "А"
Цілісна конструкція
Розмір голови – 455 кв. см
Струнна формула 14/19
Еко-сумка з повним покриттям
Оснащена намоткою Super Grip

Описание

Одним з наших бестселерів є ракетка для сквошу S Pro Elite, яку легко ідентифікувати на корті. Її часто обирають наші професійні гравці PSA World Tour Великобританії та за кордоном.
В останній версії Karakal S Pro Elite оновлено графіку, покращено ігрові можливості та змінено характеристики на основі відгуків професійних гравців. Ракетка натягнута з використанням плетених струн Karakal Hot Zone чорного кольору і кристально прозорого люверсу, через який видно наклейки, що знаходяться нижче.
Розроблений на основі рам серії Karakal S, S Pro Elite має ті ж переваги, що й ці рами з випрямленим профілем рами для підвищення потужності та збільшення зони найкращого сприйняття.
Однак конструкція цієї рами відрізняється, оскільки вона зважена і збалансована відповідно до специфікацій Pro, щоб зробити раму більш рівномірно збалансованою. Вага та баланс цих ракеток у поєднанні з новою технологією Fast Fiber означає, що ракетка повертається у форму на 15% швидше, ніж звичайні укладання, що дозволяє створювати безпрецедентний рівень потужності.
З турботою про довкілля всі наші нові топові ракетки тепер поставляються з еко-чохлом Full Bag, виготовленим з м'якого еко-флісового матеріалу, який на 100% підлягає вторинній переробці.

Подробнее о товаре

Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.