• Цена снижена

Ракетка для сквошу KARAKAL AIR POWER

Karakal
KS20008
В наличии (но малое количество)
4 890 грн. 5 400 грн. -510 грн.
Без НДС
Площа голови, см²/in²: 480/74.5
Вага, г: 120
Струнна формула: 14x19
Баланс, мм: 360
Матеріал: Графіт
Вид: Ракетки
Тип: Сквош
Країна-виробник товару: Китай
Країна реєстрації бренду: Англія

Описание

Ракетка для сквошу Karakal Air Power створена на основі нашої серії M/Tribal. Ця форма голови завжди була винятково популярна, тому ви будете раді почути, що вона знову з'явилась у нашому асортименті!
Серія Karakal Air заснована на трьох наших найпопулярніших рамах та формах головок ракеток. Дизайн та художнє оформлення лінійки Air були навмисне дуже простими, що дозволяє нам надати вам високоефективну ракетку для сквошу за чудовою ціною!
Air Power має вагу рами 120 грам, точку балансу 360 мм і поставляється з нашою внутрішньою та зовнішньою «м'язовою системою», яка значно покращує контроль та потужність у рамі, завдяки чому навіть удари не по центру відчуваються як середина. солодке місце.
З турботою про довкілля нові ракетки для сквошу Karakal graphite тепер поставляються з екочохолом Full Bag, виготовленим з м'якого екофлісу, який на 100% підлягає вторинній переробці. Ракетка для сквошу Karakal Air Power виготовлена з високомодульного графітового каркасу з червоними та білими наклейками та білою рукояткою з поліуретану.

ХАРАКТЕРИСТИКИ KARAKAL AIR POWER

100% високомодульний графіт
Вага рами 120 грам
Баланс – 360 мм
14/19 Малюнок віялової струни
Розмір голови – 480 кв. см
Рама з постійним конусом
Сумка Eco Cover
Оснащена намоткою PU Super Grip №1 у світі Karakal.

Подробнее о товаре

Товар успешно добавлен в список желаний
Товар успешно добавлен к сравнению.